Esteu aquí

Èxit de participació a la primera fase de pressupostos participatius

Banner Pressupostos Participatius_2

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:45

Entre el 26 d’octubre i el 22 de novembre s’ha portat a terme la fase d’elaboració i presentació de propostes dels Pressupostos participatius 2020-2023. En aquesta primera fase, en total, s’han elaborat 315 propostes per part de 447 persones, que també han donat suport i comentat altres propostes.

Les temàtiques més recurrents tenen a veure amb la millora de l’accessibilitat a l’espai públic, seguretat als passos de vianants i carreteres del municipi, entorns més verds i ampliació i millora dels espais de pràctica de l’esport a l’aire lliure.

Finalitzada aquesta primera fase, totes les propostes passen a valorar-se per part dels equips tècnics implicats, tenint en compte que compleixin amb els criteris establerts: que siguin de competència municipal,que no siguin contradictòries amb el programa de govern, que tinguin viabilitat tècnica i econòmica, que respectin les mesures de sostenibilitat local i global i que responguin a necessitats concretes. 

Aquelles propostes que compleixin amb tots aquests criteris passaran a debatir-se de forma col·lectiva durant el mes de gener en els tallers deliberatius, agrupades per temàtiques, i amb la presència del personal tècnic de l’Ajuntament que ajudarà a elaborar-les més i preparar-les de cara a la fase de votacions.

 

Compartir

Noticies relacionades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...