Esteu aquí

Èxit de participació a la primera fase de pressupostos participatius

Banner Pressupostos Participatius_2

dilluns, 23 novembre, 2020 - 13:45

Entre el 26 d’octubre i el 22 de novembre s’ha portat a terme la fase d’elaboració i presentació de propostes dels Pressupostos participatius 2020-2023. En aquesta primera fase, en total, s’han elaborat 315 propostes per part de 447 persones, que també han donat suport i comentat altres propostes.

Les temàtiques més recurrents tenen a veure amb la millora de l’accessibilitat a l’espai públic, seguretat als passos de vianants i carreteres del municipi, entorns més verds i ampliació i millora dels espais de pràctica de l’esport a l’aire lliure.

Finalitzada aquesta primera fase, totes les propostes passen a valorar-se per part dels equips tècnics implicats, tenint en compte que compleixin amb els criteris establerts: que siguin de competència municipal,que no siguin contradictòries amb el programa de govern, que tinguin viabilitat tècnica i econòmica, que respectin les mesures de sostenibilitat local i global i que responguin a necessitats concretes. 

Aquelles propostes que compleixin amb tots aquests criteris passaran a debatir-se de forma col·lectiva durant el mes de gener en els tallers deliberatius, agrupades per temàtiques, i amb la presència del personal tècnic de l’Ajuntament que ajudarà a elaborar-les més i preparar-les de cara a la fase de votacions.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 12:15

Prat Activitats Salut, a casa

Activitats obertes a tota la població

dilluns, 18 gener, 2021 - 10:00

La primera setmana escolar després de festes acaba amb només 5 grups bombolla confinats

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

divendres, 15 gener, 2021 - 13:15

Servei pioner per atendre telefònicament la població nouvinguda en el seu idioma

L’Ajuntament del Prat disposa l'app Platoon per poder parlar amb l'OIAC en...