Esteu aquí

Èxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat Municipal

El passat dissabte 25 de març, la ciutadania va poder gaudir d’una jornada festiva per celebrar la Nit de Tapes al Mercat Municipal.

dimecres, 29 març, 2023 - 09:45

Durant l'esdeveniment de la Nit de Tapes, es va poder tastar una gran oferta gastronòmica amb un munt de tapes elaborades amb els millors productes frescos i de qualitat propis de les diferents parades del Mercat municipal.

Acompanyades de bona música, les tapes i begudes es van poder consumir als diferents espais habilitats amb taules i cadires al mateix mercat, des de la sala gran de l'interior fins a la terrassa exterior,  per passar una nit divertida i amb molt de sabor.

Venedores i venedors del mercat van sorprendre una vegada més amb tapes tan bones i originals, que van exhaurir existències.

Segueix l’Instagram @mercatdelprat per estar al dia de totes les novetats del mercat municipal i conèixer quan seran les properes Nits de Tapes del 2023. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 8 febrer, 2024 - 09:30

Pas endavant per a l’elaboració del Pla Director de l’FP al Prat

El Plenari del Consell de l’FP defineix la seva missió i estableix els reptes...

divendres, 2 febrer, 2024 - 10:15

Els instituts d’FP de la ciutat ofereixen formació de les famílies professionals on caldran més treballadors qualificats des d’ara fins al 2030

L’Informe General de Prospectiva 2023-2026 de l’Agència FPCAT detalla les...