Esteu aquí

Èxit de participació a la Nit de Tapes del Mercat municipal

El passat dissabte 2 de juliol, la ciutadania va poder gaudir d’una jornada festiva per celebrar la Nit de Tapes al Mercat municipal.

dijous, 7 juliol, 2022 - 10:00

Durant l'esdeveniment de la Nit de Tapes,  es va poder tastar una gran oferta gastronòmica amb un munt de tapes elaborades amb els millors productes frescos i de qualitat propis de les diferents parades del Mercat municipal. 

Acompanyades de bona música, les tapes i begudes es van poder consumir als diferents espais situats al mateix mercat, des de la sala gran de l'interior fins a la terrassa exterior, i equipats amb taules i cadires per passar una nit divertida i amb molt de sabor.

Venedores i venedors del mercat van sorprendre una vegada més amb tapes tan bones i originals, que van exhaurir existències i ja es plantegen repetir una altra vegada l'esdeveniment aquesta tardor.

Segueix l’Instagram @mercatdelprat per estar al dia de totes les novetats del mercat municipal. Recorda que també es poden comprar online els seus productes a través de https://mercatdelprat.com/.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre
Jornades PIMEC l'Última milla

divendres, 25 novembre, 2022 - 09:00

La Jornada de Logística L’Última Milla reflexiona sobre la convivència entre el comerç de proximitat i el comerç digital

Les jornades, organitzades per PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, El Prat...

dilluns, 21 novembre, 2022 - 09:45

Laila Chaabi, guanyadora del premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2022

Chaabi s’encarrega de l’hort de Cal Pastera i és mentora i tutora pedagògica...