Esteu aquí

Èxit de participació en la Festa del Riu i la bicicleta

FRBimg_8857.jpg

dimarts, 31 maig, 2022 - 09:00

Diumenge, es va tornar a celebrar la Festa del Riu i la Bicicleta, per primer cop després des de 2019. Aquesta festa fomenta l'activitat física alhora que promou la mobilitat sostenible i posa en valor els espais urbans propers al riu Llobregat.
La celebració va començar a la plaça de Catalunya, on més de 750 persones es van reunir per iniciar un recorregut en bici fins al parc del Riu. Aquesta dada suposa una xifra rècord de participació en aquest esdeveniment, que aquest any celebrava la seva 32 edició.
Un cop al parc del Riu, la ciutadania va poder participar en els diversos tallers i activitats esportives i mediambientals de la Festa del Riu. Com a novetat, enguany s’hi podia trobar  un circuit d'equinoteràpia, que va tenir molt d'èxit entre els infants. També es van notar un increment en la participació als tallers familiars i als tastets d'activitats esportives com el Zumba.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 maig, 2023 - 14:00

El proper dijous, 1 de juny, xerrada sobre la prevenció de l’ictus a les dones

L'entrada serà lliure fins a omplir l’aforament

dimecres, 17 maig, 2023 - 11:45

El Prat, compromès amb els drets del col·lectiu LGTBIQ+

Avui, 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que pretén donar suport i reconeixement a totes les persones que han esta...

dimecres, 26 abril, 2023 - 08:15

Els hàbits saludables, protagonistes de la 6a Festa de la Salut i de l'Activitat Física

El passat 22 d'abril, es va commemorar la jornada anual al voltant del Dia...