Esteu aquí

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Dilluns passat es va dur a terme a les Cases d’en Puig una sèrie d’activitats per celebrar l’arribada de l’any nou xinès al Prat. Tot i el mal temps, l’activitat va tenir una gran acceptació entre la ciutadania i van assistir-hi al voltant de 120 persones, entre infants i persones adultes.

Les activitats estaven adreçades especialment a famílies i van haver-hi tallers de decoració amb paper retallat, de cal·ligrafia xinesa, música i contes tradicionals xinesos.

Per primera vegada, el programa de Nova Ciutadania de l’Ajuntament ha posat en marxa una iniciativa com aquesta, que vol posar en valor a una comunitat que ja compta amb quasi 500 persones a la ciutat. També es pretén promoure la participació de les persones d’origen xinès a la vida social i cultural del Prat.

Mireu fotografies de la celebració.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dimecres, 18 maig, 2022 - 15:00

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitat...