Esteu aquí

Èxit de participació de la celebració de l’any nou xinès

És la primera vegada que es fa al Prat

dimarts, 21 gener, 2020 - 12:45

Dilluns passat es va dur a terme a les Cases d’en Puig una sèrie d’activitats per celebrar l’arribada de l’any nou xinès al Prat. Tot i el mal temps, l’activitat va tenir una gran acceptació entre la ciutadania i van assistir-hi al voltant de 120 persones, entre infants i persones adultes.

Les activitats estaven adreçades especialment a famílies i van haver-hi tallers de decoració amb paper retallat, de cal·ligrafia xinesa, música i contes tradicionals xinesos.

Per primera vegada, el programa de Nova Ciutadania de l’Ajuntament ha posat en marxa una iniciativa com aquesta, que vol posar en valor a una comunitat que ja compta amb quasi 500 persones a la ciutat. També es pretén promoure la participació de les persones d’origen xinès a la vida social i cultural del Prat.

Mireu fotografies de la celebració.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...