Esteu aquí

Èxit de la primera Mitja Marató del Prat, amb 600 participants

TEMES: Esports

Els participants han valorat força positivament el circuit, molt pla i interessant

dilluns, 4 març, 2013 - 14:55

Aquest diumenge s'ha disputat amb gran èxit de participació la primera Mitja Marató del Prat, organitzada pel club local Pratenc AA i a la qual s'hi han inscrit uns 600 corredors i corredores. Altres 600 persones han participat a la cursa de 5 km que també s'ha celebrat diumenge.

El guanyador de la Mitja Marató en categoria masculina ha estat Kamal Jamali, del Pratenc AA, amb un temps de 1 hora, 9 minuts i 36 segons. En categoria femenina ha guanyat Carla Roures, del Catalunya Caixa, amb un temps de 1h 33' 17''.

Els atletes olímpics Carlos Castillejo i Nacho Cáceres han acompanyat els participants durant uns quants quilòmetres. Tant ells com molts dels corredors han destacat les virtuts del circuit pratenc, molt pla i molt interessant pel que fa als indrets per on ha passat.

Participació de voluntaris/es
Un dels aspectes que cal destacar de la Mitja Marató va ser la participació de nombrosos voluntaris i voluntàries de la ciutat, que van col·laborar amb el Pratenc AA en l'organització de la cursa i van ser presents al llarg de tot el recorregut. Sense la seva participació, aquesta prova i el seu èxit no haguessin estat possibles.