Esteu aquí

Èxit de la primera edició dels nous mercats de segona mà

Un trentena de paradistes i més de 250 persones van participar en el primer mercat d'intercanvi i venda d'objectes de segona mà de la ciutat, que va tenir lloc el diumenge 7 de febrer a l'avda. de la Verge de Montserrat.

dilluns, 8 febrer, 2010 - 14:04

El bon humor i la complicitat entre totes les persones participants va presidir aquesta iniciativa, que s'emmarca dins la campanya de prevenció de residus municipals "Al Prat, menys residus" i que busca potenciar la reutilització d'aquells objectes que ja no fem servir però que encara poden ser útils.

D'aquesta manera, seguint una de les línies estratègiques del Programa d'Acció Municipal, es pretén conscienciar als pratencs i a les pratenques que el millor residu és aquell que no es produeix.

Tot i que des de l'any 2005, data en què es va iniciar la campanya de prevenció, la ciutat acull diversos mercats d'intercanvi anuals, enguany, un cop consolidada ja la iniciativa, s'ha decidit fer un pas més per incrementar la participació i engrescar encara més a la ciutadania i s'ha establert la possibilitat d'afegir la modalitat de compra-venda als ja tradicionals intercanvis d'objectes a una, dues o tres bandes.

Compartir

Noticies relacionades

Guinguetes platja

divendres, 17 setembre, 2021 - 12:15

Les guinguetes de la platja modifiquen els seus horaris pels últims dies de temporada de bany

La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent pel bany segons les darreres...
Projecte Sorell

dijous, 16 setembre, 2021 - 08:30

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les...

dilluns, 13 setembre, 2021 - 14:45

Obres de millora a les escoles

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha realitzat diverses actuacions per tal de...