Esteu aquí

Èxit de "El Prat a escena", mostra de teatre amateur de la ciutat

El cap de setmana passat es van fer les darreres representacions al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

dijous, 4 juny, 2009 - 11:30

La mostra de teatre amateur del Prat, "El Prat a escena", que s'ha fet entre el 10 i el 31 de maig, ha estat un espai dinàmic de presentació de les darreres produccions de les entitats de teatre de la ciutat. Hi han participat els Bitxos, Lokha's, Pratfectes, Pastorets, Proscenio Teatro, el taller Teatre Kaddish i Veu en Off, amb obres que abasten un ampli ventall de gèneres i disciplines. L'assistència de públic ha estat de més de 560 persones, amb una mitja aproximada de 81 espectadors/es per obra.

El divendres dia 5, a les 19 h, al centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, es farà la cloenda de "El Prat a escena", amb la projecció d'un audiovisual resum del pas de totes les companyies i el lliurement d'un obsequi.

Exposició sobre teatre
L'acte de cloenda donarà inici a l'exposició "Gent de teatre. El Prat 1871 -1992", que es podrà visitar al centre cívic fins al 25 de juny. Aquesta exposició, produïda per l'arxiu municipal, recorre la vida teatral de la ciutat entre 1871 i 1992, amb l'objectiu de ser un homenatge a les dones i homes que han alimentat aquesta intensa activitat, durant aquests anys.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...