Esteu aquí

Excel·lent acollida de les sessions d’orientació a famílies

A les xerrades s'ha treballat el moment vital que viuen els i les joves a l’hora d’escollir el seu itinerari formatiu

Una de les sessions.

divendres, 28 abril, 2017 - 08:45

El passat 20 d’abril van finalitzar les xerrades d’orientació acadèmica i professional del cicle PRATfamílies adreçat a les famílies amb joves de segon cicle d’ESO i batxillerat. 

L’orientació acadèmica i professional és el conjunt d’actuacions que contribueixen a la presa de decisions en relació a l’itinerari formatiu de l’alumnat i a la tria de la seva futura professió.

“No sap què fer!” Com podem ajudar els nostres fills i filles?

Es van organitzar quatre sessions amb al suport dels instituts i les AMPA que les van acollir, l’Institut Salvador Dalí i l’Institut Baldiri Guilera. En aquest últim van assistir un total de 87 persones gràcies a l’èxit de convocatòria i l’excel·lent acollida del centre. Destaca també una sessió específica a Cases d’en Puig a la qual es va promoure l’assistència de famílies i joves d’origen nouvingut. En total, un conjunt de 171 persones van assistir a les sessions.

A les xerrades es va treballar el moment vital que viuen els i les joves a l’hora d’escollir el seu itinerari formatiu i es van compartir eines i recursos que com a pares i mares poden utilitzar per acompanyar-los.  

El cicle es va programar en el marc de treball de la Xarxa d’Orientació del Prat, un espai a on es comparteix la coordinació, el treball i les orientacions que es van construint entre tots els i les professionals i agents educatius i socials de la ciutat al voltant de l’orientació.

Les sessions estan finançades per la Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de suport a municipis que organitzen Fires, Orientació i Jornades al voltant de l’orientació.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 maig, 2019 - 20:45

La "Città infinita", a les Jornades del Prat Solidari

Espai de construcció col·laboratiu on ha participat alumnat de tots els...

dijous, 23 maig, 2019 - 12:15

Campanya informativa a comerços sobre els drets de les persones consumidores

Publicitat de preus, horari, factura, fulls oficials de reclamació i cartell...

dimecres, 22 maig, 2019 - 12:15

Unes 700 persones participen al XII Festival de Sopes del Món

Diumenge passat es va celebrar al barri de Sant Cosme la XII edició del Festival de Sopes del Món, organitzat per GATS i on es va repartir...