Esteu aquí

Excel·lent acollida de les sessions d’orientació a famílies

A les xerrades s'ha treballat el moment vital que viuen els i les joves a l’hora d’escollir el seu itinerari formatiu

Una de les sessions.

divendres, 28 abril, 2017 - 08:45

El passat 20 d’abril van finalitzar les xerrades d’orientació acadèmica i professional del cicle PRATfamílies adreçat a les famílies amb joves de segon cicle d’ESO i batxillerat. 

L’orientació acadèmica i professional és el conjunt d’actuacions que contribueixen a la presa de decisions en relació a l’itinerari formatiu de l’alumnat i a la tria de la seva futura professió.

“No sap què fer!” Com podem ajudar els nostres fills i filles?

Es van organitzar quatre sessions amb al suport dels instituts i les AMPA que les van acollir, l’Institut Salvador Dalí i l’Institut Baldiri Guilera. En aquest últim van assistir un total de 87 persones gràcies a l’èxit de convocatòria i l’excel·lent acollida del centre. Destaca també una sessió específica a Cases d’en Puig a la qual es va promoure l’assistència de famílies i joves d’origen nouvingut. En total, un conjunt de 171 persones van assistir a les sessions.

A les xerrades es va treballar el moment vital que viuen els i les joves a l’hora d’escollir el seu itinerari formatiu i es van compartir eines i recursos que com a pares i mares poden utilitzar per acompanyar-los.  

El cicle es va programar en el marc de treball de la Xarxa d’Orientació del Prat, un espai a on es comparteix la coordinació, el treball i les orientacions que es van construint entre tots els i les professionals i agents educatius i socials de la ciutat al voltant de l’orientació.

Les sessions estan finançades per la Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de suport a municipis que organitzen Fires, Orientació i Jornades al voltant de l’orientació.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 22 agost, 2019 - 10:30

Nous ajuts de l'Ajuntament per cursar estudis superiors

Per a joves del Prat que el curs vinent facin cicles formatius de grau...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 12:30

Infants sahrahuís passen les vacances d'estiu amb famílies del Prat

Tres nenes del campament de persones refugiades de Tindouf, al desert algerià...

dimarts, 30 juliol, 2019 - 09:45

L'Ajuntament destina 239.000 € a ajuts per a activitats extraescolars

El curs vinent se'n beneficiaran més de 1.400 alumnes de famílies amb...