Esteu aquí

Estudis i projectes

El pressupost municipal no només preveu l'execució d'obres i serveis, com els que hem destacat a les pàgines precedents, sinó que també destina algunes partides a la realització d'estudis i projectes que es podran fer realitat els pròxims anys.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 10:00

Entre aquests projectes, idees, estudis i propostes en procés d'anàlisi i preparació en destaquen alguns com les reformes de diverses places de la ciutat, com les de Blanes, la de Disset de Setembre, la del barri d'Orcasitas, o els jardins del Cementiri Vell.

El pressupost també destina una partida a reformular el projecte del gran centre cultural de la plaça de Catalunya, que haurà d'adaptar-se a la ubicació a la plaça d'una estació de la línia L9 del metro. També en l'àmbit arquitectònic un altre projecte en marxa és el de la recuperació del Centre Artesà, una vegada hagi passat a ser propietat de l'Ajuntament.

En el camp mediambiental, es durà a terme un estudi per crear l'anomenada Anella Verda, una xarxa de camins per a vianants i bicicletes que envoltarà el nucli urbà i connectarà amb les vies verdes ja existents.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...