Esteu aquí

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació per a infants i joves

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu el Prat té en la seva oferta per a infants i joves tres espais setmanals de creació, conduits per artistes i professorat de L'Escola. Són espais oberts, on es realitza una pràctica artística interdisciplinar a través del processos de creació col.lectius, en els quals poden participar els alumnes que cursen disciplines com la música, la dansa o el teatre, però també hi poden participar altres infants i joves que senzillament vulguin experimentar amb la creació artística, sense necessitat que estiguin matriculats a altres assignatures de L'Escola.

Aquestes activitats es realitzen al Teatre L'Artesà i es divideixen en tres grups d'acord amb les edats dels i de les participants. En concret s'ofereixen els següents espais:

-Experimentació amb l'Art els dimarts de 18.15 h a 19.15 h, per a infants de 7 a 9 anys, conduit per dos artistes i professores de L'Escola la Blanca Pàmpols (actriu) i la Sara Fontan (violinista)

-Pràctiques de creació els dimecres de 18.15 h a 19.45 h, per a nois i noies de 10 a 12 anys, conduit per les coreògrafes de la companyia Big Bouncers i el professor de L'Escola Marcos Vázquez (contrabaxista).

-Artefactes escènics els dimecres de 18.15 h a 19.45 h, per a joves de 13 a 16 anys, conduit per la ballarina i performer Sònia Gómez i la professora de L'Escola Laura Tamayo (actriu).

Si teniu interès en apuntar-vos a algun d'aquests espais de creació o voleu més informació ho podeu fer escrivint al correu electrònic de L'Escola (lescoladartsenviu@elprat.cat), entrant a la seva web per fer una preinscripció online, o apropant-vos al Centre Cultural Torre Balcells (plaça Pau Casals nº2) de dilluns a divendres entre 16 i 21h.

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 gener, 2023 - 10:00

Artefactes Escènics tanca el seu procés amb Sònia Gómez

El grup d’alumnes d’aquest espai de creació de L’Escola d’Arts en Viu...

dijous, 26 gener, 2023 - 15:15

Alta participació en l’oferta formativa dels centres culturals

Durant la primera setmana s’han realitzat 1022 inscripcions, però encara pots...