Esteu aquí

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

Alumnes de L'Escola participen en projectes de creació amb artistes de la programació de L'Artesà

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00

Tots els divendres, dos grups d'alumnat d'entre 10 i 16 anys de L’Escola d’Arts en Viu treballen la creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà

Són dos espais, Artefactes escènics i Pràctiques de creació, que compten amb la mediació d'artistes professionals que aporten el seus llenguatges a un procés que és alhora artístic i formatiu.

Els artistes que estan treballant amb els dos grups són per una banda el ballarí i coreògraf Toni Mira (Pràctiques de creació, amb alumnes de 10 a 12 anys) i per altra banda la companyia que formen Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor (Artefactes escènicsamb joves de 12 a 16 anys).

Aquests dos espais de creació estan emmarcats en la línia de treball interdiciplinar que està desenvolupant L'Escola d'Arts en Viu i que inclou altres espais de Confluències entre disciplines i altres espais tutoritzats pel propi professorat, com per exemple l'espai d'Experimentació amb l'Art per a alumnes de 7 a 9 anys.

Aquests espais funcionaran al llarg de tot el curs, i en el cas del grup d'Artefactes escènics, tindran l'oportunitat de treballar amb un/a tercer artista a partir del segon quadrimestre.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 15:00

A cau d'orella, una cadena ciutadana de trucades literàries

Imagineu-vos la situació: esteu tranquil·lament al sofà de casa vostra, sona el telèfon i en agafar-lo una veïna us felicita les festes i us llege...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 12:00

Torna la Guia Sonora del Prat

El projecte, que va néixer l'any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:15

Nova programació del Prat Nocturn

Diferents espais de l'edifici de La Granja La Ricarda seran l'escenari