Esteu aquí

Es reprenen les classes d’equinoteràpia per a infants amb diversitat funcional

divendres, 9 abril, 2021 - 12:45

Aquest mes d’abril tornen les classes d’equinoteràpia per infants amb diversitat funcional. En col·laboració amb l’associació Delta del Llobregat, el Programa Municipal de les Persones amb Diversitat funcional reprèn aquest projecte que havia patit una aturada degut a la pandèmia de la covid-19.

L’equinoteràpia és una modalitat terapèutica complementària en la qual el cavall és el fil conductor i que té per objectiu treballar patologies psíquiques, físiques i socials. Durant la pràctica, la persona i el cavall treballen conjuntament, establint un vincle d’afectivitat, harmonia i confiança mútua que aporta grans beneficis per a les persones amb diversitat funcional.

Les classes estan dirigides a les persones usuàries de la Fundació Rubricatus i la Residència El Tamariu i es duran a terme a l’espai cedit per l’Ajuntament del Prat al barri de les Palmeres. Les activitats es realitzaran complint rigorosament les mesures sanitàries establertes.

Més informació

Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a les persones amb diversitat funcional en el següent enllaç: https://www.elprat.cat/persones/persones-amb-diversitat-funcional

Per a més informació us podeu adreçar de manera presencial a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a diversitatfuncional@elprat.cat o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5593

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 7 juny, 2023 - 13:45

Formació en coeducació adreçades a la comunitat educativa del Prat

Espai per reflexionar i formar-se per incorporar la mirada de gènere

dimarts, 6 juny, 2023 - 12:15

El proper dissabte, 10 de juny, la plaça de Catalunya acollirà la Festa del Prat al Món

Una de les activitats principals sobre Pau, Drets Humans i justícia global a...

dijous, 1 juny, 2023 - 09:15

Al juliol, tallers de català per a jovent nouvingut

Les inscripcions es podran fer fins el proper 16 de juny