Esteu aquí

Es reprèn al Prat la vela adaptada per a persones amb diversitat funcional

També a l’estiu, l’entitat pratenca Roda Blava té en marxa altres activitats adaptades

dijous, 10 agost, 2023 - 12:00

Després d'aturar el servei l'any 2019 a causa del context sanitari generat per la Covid-19, enguany s’ha reprès l'activitat de vela adaptada per a persones amb diversitat funcional, a la ciutat.

Les persones residents del Tamariu, una residència i centre de dia per a persones  amb diversitat funcional al Prat, en col·laboració amb el Centre Municipal de Vela del Prat, estant realitzant durant el mes d’agost aquesta activitat.

El seu objectiu és millorar les relacions socials, les condicions físiques i l’autonomia de les persones participants mitjançant la pràctica d’aquest esport en un entorn natural.

Roda Blava: gimnàstica adaptada

L'entitat Roda Blava, està duent a terme activitats de gimnàstica adaptada al Centre Cívic Palmira Domènech durant els mesos de juliol i setembre per a donar continuïtat a la seva proposta anual d’activitats.

Un espai esportiu accessible on poder mantenir el cos actiu durant els mesos d'estiu.

Per a conèixer l'entitat i participar en aquesta i altres activitats, us podeu posar en contacte a través de següent adreça de contacte: rodablava@gmail.com

Oferta d’activitats adaptades

Des de l’Ajuntament, és pretén seguir creant sinergies de col·laboració entre les diferents entitats de la ciutat amb l’objectiu de fomentar i ampliar les activitats esportives i d'oci accessibles per a tothom.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 juny, 2024 - 14:00

El Prat crea una xarxa de Punt Liles diürns per combatre les violències sexuals

Aquesta nova iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona

dilluns, 17 juny, 2024 - 13:45

Obertes les inscripcions per a la 22a Mostra d’Entitats

Inscripcions del 17 de juny a l’1 de setembre de 2024