Esteu aquí

Es renova la senyalització de les places d'aparcament per a persones amb discapacitat

A partir del dilluns 10 de novembre, l'Ajuntament procedirà a canviar la senyalització horitzontal i vertical de 72 places.

divendres, 7 novembre, 2008 - 11:30

Amb l'objectiu d'anar adaptant tota la senyalització de la ciutat a la normativa de senyalització urbana del municipi, a partir del proper dia 10 de novembre s'iniciaran els treballs de repintat de totes les zones de reserva d'estacionament per a persones amb discapacitat de la ciutat. En total són 72 places. També se substituirà la senyalització vertical, que actualment és d'acer, per un senyal únic d'alumini.

Aquests treballs de pintura i canvi de senyalització els porta a terme el Departament de Manteniment i Serveis Urbans de l'Ajuntament que, abans d'actuar en cada reserva d'estacionament, es posarà en contacte telefònic amb la persona titular de la reserva per comunicar-li el dia en què es duran a terme els treballs per tal que la plaça d'estacionament estigui lliure de vehicles per facilitar la feina dels operaris.

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...