Esteu aquí

Es reforma el passeig d'accés a la platja

Les obres, ja començades, serviran per crear un carril-bici i una passera per a vianants, segregats del vial per a cotxes.

dilluns, 20 març, 2006 - 10:10

Fa uns dies que han començat les obres de reforma del passeig d'accés a la platja del Prat, que estaran enllestides abans de les vacances d'estiu. De moment, la reforma es fa entre l'inici del passeig fins just passat el club marítim.

Ara, el passeig és un únic vial per on passen tant els cotxes com les bicicletes i els vianants, amb un voral de terra on aparquen els vehicles i que està separat de la platja per un muret.

La reforma preveu fer un carril-bici al costat de la tanca de la pineda, que es desplaçarà un metre cap a l'interior. Al voral de terra on aparquen els vehicles s'hi plantaran arbustos grans de manera esglaonada. La calçada per als cotxes serà una mica més estreta que el vial actual, i estarà separada del carril bici per un parterre.

La passera per a vianants serà de fusta, tindrà un traçat sinuós i discorrerà sobre la sorra i entre dunes, per la banda de mar del muret que limita el vial.

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...