Esteu aquí

Es redueixen els robatoris violents i en habitatges al Prat durant 2016

Avui s'ha reunit la Junta Local de Seguretat, que informa sobre el diagnòstic de l’estat de la seguretat al municipi i concreta els objectius prioritaris a treballar durant l'any amb la col·laboració dels diferents cossos de policia que treballen al Prat

Reunió de la Junta Local de Seguretat del Prat.

Reunió de la Junta Local de Seguretat del Prat.

dijous, 2 març, 2017 - 14:15

Durant l'any 2016 es va reduir al Prat un 10% els robatoris violents i un 27% els robatoris a l’interior dels domicilis en comparació amb l'any anterior.

Així ho ha certificat avui la Junta Local de Seguretat del Prat de Llobregat, en una reunió que ha presidit l'alcalde, Lluís Tejedor, i que ha comptat amb l'assistència del tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Joaquim Bartolomé.

La principal funció de la Junta Local de Seguretat és informar sobre el diagnòstic de l’estat de la seguretat al municipi i concretar els objectius prioritaris a treballar durant l'any amb la col·laboració dels diferents cossos de policia que treballen al Prat. 

Els representants dels diferents cossos policials que operen al territori pratenc han informat sobre el balanç dels resultats obtinguts en relació als quatre  objectius que es van establir a la darrera Junta, celebrada l'any 2016: reduir els robatoris violents, reduir els robatoris als habitatges, reduir els actes de violència interpersonal i reduir l’índex d’accidentalitat a la ciutat. 

Objectius assolits

A la Junta s'ha certificat l'assoliment dels dos primers objectius i l’estabilització del tercer i quart objectiu respecte de l'any anterior. Així, l'any 2016 s'ha tancat amb el següent balanç:

•    Reducció d'un 10% dels robatoris amb violència.

•    Reducció d'un 27% dels robatoris dins dels habitatges.

•    Estabilització dels actes de violència interpersonals.

•    Estabilització de l’índex d’accidentalitat

Objectius per a 2017

La Junta ha establert els objectius per a l’any 2017, que són els següents: reduir els robatoris violents, els robatoris en l'interior dels vehicles, els actes de violència interpersonal i l’índex d’accidentalitat a tot el terme municipal.

Assistents

A la reunió de la Junta hi han assistit Ramon Dosaigues, inspector en cap de la Policia Local del Prat; Manel Josep Hermida, cap de l’Àrea Bàsica de Mossos d’Esquadra del Prat; Jordi Xirinachs, cap de l'Àrea Bàsica Policial de l'Aeroport dels Mossos d'Esquadra; José Cantarero, comissari en cap del Cos Nacional de Policia de l’Aeroport; Emiliano Rubio, comissari en cap de la  Comissaria de Cornellà i del Baix Llobregat del Cos Nacional de Policia; Lorenzo Martinez, capità cap de la Companyia de Seguretat de la Guàdia Civil a l'Aeroport; i José A. García, capità en cap de la Comandància de Vilanova i la Geltrú de la Guàrdia Civil, entre altres representants dels diferents cossos policials.

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 1 octubre, 2022 - 11:00

La Policia local del Prat denuncia els autors d’un vídeo viral que mostra com cometen diverses infraccions greus com la de conducció temerària

Després que el vídeo es compartís a les xarxes socials a principis de...
Presentacio Missio Cohesió Territorial Compromís Metropolità Prat

divendres, 30 setembre, 2022 - 10:15

El Compromís Metropolità 2030 s’ha compromès a reduir a menys del 25% la població de rendes baixes als barris més vulnerables, en l’acte celebrat al Prat

En matèria de cohesió territorial, el pla estratègic s’ha fixat l’objectiu de...
Acte descoberta llamborda Lluís Serra i Giribert

divendres, 16 setembre, 2022 - 10:00

El Prat ret homenatge a l’alcalde de la ciutat afusellat pel franquisme, Lluís Serra i Giribert, amb una ‘Stolperstein’

L’Associació Memòria de Mallorca, que ha encapçalat la iniciativa de crear...