Esteu aquí

Es redueix el volum d’obres d’estiu al Prat

TEMES: Urbà

En destaquen les feines que s’executen als entorns del Cèntric així com arranjaments a alguns equipaments de la ciutat

dijous, 16 agost, 2012 - 15:55

El Departament d’Espai Públic i Projectes Urbans aprofita aquestes setmanes, quan part de la ciutadania ha marxat fora per vacances, per executar diverses obres. Les feines més destacades són a l’entorn de la plaça de Catalunya on continua la urbanització al voltant del Cèntric Espai Cultural i fins l’Avinguda del Canal i el Carrer Barcelona. Tot plegat per acabar les reformes després de les obres del metro i ampliar la superfície pavimentada davant del Cèntric.

També arran de la finalització de les obres del metro a l’Avinguda Verge de Montserrat, s’està treballant en els exteriors de la Capsa, una zona que tornarà a ser com abans, amb petites illes de gespa. Durant aquest estiu es realitzaran, a més, petites millores a diferents equipaments municipals de la ciutat com ara el canvi de la coberta del pavelló Xavier Marcilla del Fondo d’en Peixo.

Destaca, també, l’actuació que s’està duent a terme a la zona de l’ARE SUD, situada a l’avinguda Onze de Setembre, davant les Cases de la Seda. Aquesta primera fase d’urbanització compren l’arranjament de la façana de l’avinguda Onze de Setembre per tal de dinamitzar la zona amb locals per a grans comerços i empreses i la previsió de la construcció de 100 habitatges.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 11 juny, 2019 - 08:30

La circulació d'autobusos per Verge de Montserrat es retarda al 14 de juny

La línia L78 mantindrà el recorregut actual i les línies 165 i 65 deixaran de...

divendres, 7 juny, 2019 - 13:00

El camí de la platja rep un premi per la seva qualitat com a espai públic esportiu

L'Associació Catalana de Gestors Esportius guardona l'Ajuntament del Prat

divendres, 7 juny, 2019 - 12:45

Aquest cap de setmana, campanya “Canvia de bossa, la de plàstic fa nosa”

El Salvador i el Prat treballen plegats per un món millor