Esteu aquí

Es presenta la guia dels 50 millors restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet

Hi figuren 6 establiments del Prat

Representants dels 50 restaurants, a l'escenari de l'auditori del Cèntric.

dimarts, 14 gener, 2020 - 13:00

L'auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir ahir la presentació de la la primera edició de la guia dels 50 millors del Baix Llobregat i l’Hospitalet, impulsat per l'AGT (Associació de Gastronomia i Turisme). L'objectiu de la guia és enaltir la nostra comarca a través de la gastronomia, tot reivindicant el Baix Llobregat com un territori de referència gastronòmic al país.

La guia reuneix 50 restaurants que cultiven el gust pel plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb els productes de proximitat i els seus productors com a referència, i on els establiments que fan una aposta més explícita pel Parc Agrari encapçalen els primers llocs. 

La guia és fruit de dos anys de treball, de buscar i rebuscar, de tastar llocs i preguntar, de contrastar i, finalment, de la visita als restaurants de 10 persones de diferents àmbits (periodistes, bloggers, xefs, sommeliers...) que han tastat les propostes gastronòmiques de 75 restaurants, d’entre els quals en surt una classificació amb els 50 millors. 

Restaurants del Prat

El pòdium de la guia l'ocupen el restaurant Marimorena de Sant Boi, el Major 36 de Gavà i el Sucapà de l'Hospitalet. Per part del Prat, la guia reconeix sis establiments de la ciutat: el primer és l'Ona Nuit, que ocupa la setena posició; el Cèntric Gastrobar que ocupa l'onzena; el Mesón Galicia la tretzena; el Dos de Vins la quinzena; La lluna en un cove la setzena i l'Acadèmia Sánchez Casal la 28a.

Compartir

Noticies relacionades

L'alcalde Mijoler, reunit telemàticament amb el Prat Empresarial.

divendres, 22 maig, 2020 - 15:00

L’alcalde Mijoler es reuneix amb el Prat Empresarial i aborda les línies de col•laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb el batlle...

divendres, 22 maig, 2020 - 13:30

L’Ajuntament entregarà un kit de protecció als comerços que dilluns ja puguin obrir al públic

Amb aquests "kits d'aixecada de persiana" es vol col·laborar en la represa de...
Dofins molars el Prat Delta del Llobrejat Platja Ca l'Arana

divendres, 22 maig, 2020 - 09:30

Dofins a la costa pratenca

L’albirament dels animals davant de la platja de Ca l’Arana coincideix amb el...