Esteu aquí

Es presenta "Connexions", teatre per a joves de 12 a 17 anys

Dins el cicle de teatre Butaka.

dijous, 25 febrer, 2010 - 09:45

El circuit de teatre Butaka, adreçat a joves de 12 a 17 anys, ens presenta "Connexions", de la mà de la Roda Produccions, divendres a les 19 h al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

"Connexxions" és una comèdia d'embolics de parella al ciberespai. Una història sobre la incomunicació, en un moment en què la tecnologia ofereix més possibilitats de comunicar-se que mai.

Per tal de promocionar l'espectacle, la Roda Produccions du a terme actuacions prèvies a diversos instituts del Prat. Com és habitual, en acabar l'obra, tots i totes les joves assistents participaran en el sorteig d'un mp4.

Els espectacles emmarcats al circuit Butaka Jove tenen com a objectiu iniciar els i les joves en el món del teatre i animar-los a convertir-se en espectadors.
 
Les entrades es poden adquirir, de forma anticipada, al mateix Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, de 10 a 14 i de 16 a 22 h. També es poden aconseguir flyers-descomptes en aquest enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...