Esteu aquí

Es posa en marxa una nova edició de l'Espai de Recerca de Feina

Es preveu que 300 persones del Prat es puguin beneficiar d'aquest servei ubicat al Centre de Promoció Econòmica

divendres, 4 març, 2016 - 15:00

L'Espai de Recerca de Feina, ubicat al Centre de Promoció Econòmica (CPE) de l'Ajuntament del Prat, s'ha posat de nou en marxa aquesta setmana. Aquest és el tercer any que funciona aquest servei, que promou la recerca de treball a través d'Internet, de forma organitzada i sistemàtica. Es tracta d'una iniciativa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Prat.

Enguany es preveu que unes 300 persones es puguin acollir a aquest projecte basat en la recerca activa de feina, amb recolzament i assessorament personalitzat. L'objectiu és accelerar la inserció laboral de les persones desocupades. 

L'Espai de Recerca de Feina és obert a totes les persones en edat laboral. Com a novetat, aquest any s'inicia una línia nova integrada en el marc de la Garantia Juvenil. Per tant, hi haurà un servei de tarda, adreçat exclusivament als joves adscrits a aquest programa, i un servei de matí, adreçat a qualsevol persona en situació d'atur.

Els participants arriben al CPE derivats pel SOC. Per participar al programa cal adreçar-se primer a l'Oficina de Treball del Prat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 5 maig, 2021 - 11:45

Jornada per conèixer projectes d’economia social i solidària que s’han reinventat davant la covid-19

La jornada comptarà amb quatre casos de bones pràctiques, per  reinventar-se...
Presentació botiga en línia Mercat del Prat

divendres, 30 abril, 2021 - 14:15

El Mercat municipal del Prat posa en marxa la seva botiga en línia per adequar-se als nous hàbits de compra de la ciutadania

L'objectiu és facilitar la compra i la distribució dels productes del mercat...