Esteu aquí

Es posa en marxa una nova edició de l'Enfeina't 2019

Programa de contractació temporal amb acompanyament a la inserció, adreçat a persones en situació d'atur de llarga durada

dilluns, 3 febrer, 2020 - 13:15

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic del Prat ha posat en marxa la tercera convocatòria del programa Enfeina’t, amb la contractació durant 1 any de 14 persones que es trobaven en situació d’atur de molt llarga durada.

El programa està subvencionat per Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i ofereix un acompanyament personalitzat per la millora de la ocupabilitat (mitjançant el seguiment d’una tècnica d’ocupació) a més de la incorporació dels participants en jornada complerta al mercat de treball durant un període de 12 mesos, concretament a equipaments de l’Ajuntament del Prat com ara Cases d’en Puig, diferents escoles del municipi, OMISC, EBASS, entre altres.

Experiència laboral a l'Ajuntament 

Als departaments d’Educació, Ciutadania i’Acció Social és on s’ubiquen els llocs de treball de les persones participants del Programa. El seu suport tècnic i/o auxiliar a aquestes dues àrees proporcionarà  experiència laboral i millorarà les competències que els ajudaran a la seva posterior inserció al mercat de treball.

El perfil de participant es, majoritàriament,  una dona major de 47 anys i que portava més d’un any en situació d’atur sense cobrar cap tipus de prestació econòmica.

Segona edició del Programa finalitzada

La edició passada del Programa Enfeina’t (que justament finalitza aquest mes de febrer) ha tingut tant accions d’acompanyament, com ara més de 95 tutories individuals i 10 sessions grupals de tècniques de recerca de feina, com també accions d’experiència laboral: 12 contractes de dotze mesos de durada, 2 contractes de 9 mesos i 1 contracte de 6 mesos tots a l’Ajuntament del Prat.

En total hi ha hagut 3 insercions al mercat laboral abans d’acabar el programa, gairebé 170 ofertes de feina detectades als diferents canals de recerca i treballades per part de la tècnica d’ocupació i els participants/perfils del programa, entre altres actuacions com ara rol playing d’entrevista de feina, revisió de competències i estudi de diferents canals, vies i xarxes socials per millorar l'ocupabilitat de cada participant ad hoc.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 21 setembre, 2023 - 09:00

16a edició del QuintoTapa al Prat, la ruta més gastronòmica del Baix Llobregat amb el Pollastre Pota Blava com a protagonista

El nou curs gastronòmic al Prat de Llobregat arrenca amb el QuintoTapa Pota...

dimarts, 19 setembre, 2023 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...

divendres, 15 setembre, 2023 - 10:15

Comença la diagnosi sobre economia circular impulsada pel projecte Ecoindústria als polígons industrials del Delta del Llobregat

Es durà a terme entre setembre i novembre i facilitarà la transició cap a un...