Esteu aquí

Es posa en marxa una nova edició de l'Enfeina't 2019

Programa de contractació temporal amb acompanyament a la inserció, adreçat a persones en situació d'atur de llarga durada

dilluns, 3 febrer, 2020 - 13:15

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic del Prat ha posat en marxa la tercera convocatòria del programa Enfeina’t, amb la contractació durant 1 any de 14 persones que es trobaven en situació d’atur de molt llarga durada.

El programa està subvencionat per Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i ofereix un acompanyament personalitzat per la millora de la ocupabilitat (mitjançant el seguiment d’una tècnica d’ocupació) a més de la incorporació dels participants en jornada complerta al mercat de treball durant un període de 12 mesos, concretament a equipaments de l’Ajuntament del Prat com ara Cases d’en Puig, diferents escoles del municipi, OMISC, EBASS, entre altres.

Experiència laboral a l'Ajuntament 

Als departaments d’Educació, Ciutadania i’Acció Social és on s’ubiquen els llocs de treball de les persones participants del Programa. El seu suport tècnic i/o auxiliar a aquestes dues àrees proporcionarà  experiència laboral i millorarà les competències que els ajudaran a la seva posterior inserció al mercat de treball.

El perfil de participant es, majoritàriament,  una dona major de 47 anys i que portava més d’un any en situació d’atur sense cobrar cap tipus de prestació econòmica.

Segona edició del Programa finalitzada

La edició passada del Programa Enfeina’t (que justament finalitza aquest mes de febrer) ha tingut tant accions d’acompanyament, com ara més de 95 tutories individuals i 10 sessions grupals de tècniques de recerca de feina, com també accions d’experiència laboral: 12 contractes de dotze mesos de durada, 2 contractes de 9 mesos i 1 contracte de 6 mesos tots a l’Ajuntament del Prat.

En total hi ha hagut 3 insercions al mercat laboral abans d’acabar el programa, gairebé 170 ofertes de feina detectades als diferents canals de recerca i treballades per part de la tècnica d’ocupació i els participants/perfils del programa, entre altres actuacions com ara rol playing d’entrevista de feina, revisió de competències i estudi de diferents canals, vies i xarxes socials per millorar l'ocupabilitat de cada participant ad hoc.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 19 juny, 2024 - 13:30

El Pla Director de l’FP enceta la fase final

Està previst que es presenti en el Ple Municipal del mes de juliol per a la...

dimarts, 18 juny, 2024 - 13:45

Línia d’ajuts a la contractació i d’ajuts per emprendre

  L’Ajuntament del Prat de Llobregat, en el marc del Pla d’actuació municipal 2024-2027, ha aprovat les bases reguladores de les subvencions en l’à...

dilluns, 17 juny, 2024 - 13:45

Obertes les inscripcions per a la 22a Mostra d’Entitats

Inscripcions del 17 de juny a l’1 de setembre de 2024