Esteu aquí

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

El proper dilluns, 6 de maig, es dona el tret de sortida a un nou espai d’ajuda per al benestar emocional del jovent del Prat. Es tracta d’un grup d’acompanyament al dol per joves que han patit la pèrdua d’una persona significativa i que necessiten eines i recursos per poder afrontar aquesta situació.

Aquest nou grup s’emmarca en el desplegament de l’estratègia de salut mental comunitària que ha de promoure el benestar emocional de tota la ciutadania.

El grup terapèutic de dol per a joves és un espai d’escolta comprensiva, assertiva i compassiva, on joves d’entre 17 i 24 anys compartiran experiències de malestars diversos referents a la pèrdua per mort d’un ésser significatiu.

La funció del grup terapèutic és acompanyar i afavorir la recuperació del benestar, i fer-ho en comunitat. Aquest grup estarà acompanyat per les professionals de l’Equip d’Atenció a la Pèrdua, del Prat de Llobregat.

Com accedir-hi?

Per poder participar en el grup de dol, els joves poden adreçar-se al seu Centre d’Atenció Primària (CAP) de referència i/o també al serveis de Joventut del Lloro (carrer Mariscal Joffre, 3).

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 17 maig, 2024 - 13:15

El Plenari de la Taula Local d’Infància i Adolescència fa balanç dels dos primers anys d’existència i fixa el repte de futur

El foment del benestar digital en el bon ús de les pantalles centrarà la...

dijous, 16 maig, 2024 - 13:45

Neix la Taula per a la Interculturalitat del Prat

L’any 2005, es va constituir la Taula de Nova Ciutadania. Un òrgan ciutadà, de caràcter consultiu, que va néixer amb l’objectiu de desenvolupar accions i iniciatives qu...
horari_sales_estudi_24.png

dimecres, 15 maig, 2024 - 10:00

Horaris especials a les Sales d’Estudi

Maig i juny adapta els seus horaris a l'època d'exàmens