Esteu aquí

Es posa en marxa al Prat el nou programa 'Referents d'ocupació juvenil'

L'objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves, d'entre 16 i 29 anys, des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional i, per a aquelles que no estan estudiant, reconduir la seva situació

dijous, 17 gener, 2019 - 14:15

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha destinat 2.600.000 euros a subvencionar la contractació de 75 persones tècniques per part d’ajuntaments i consells comarcals, en el marc del nou programa 'Referents d'ocupació juvenil'.

Unes 60 entitats locals (ajuntaments i consells comarcals) de Catalunya, entre les quals l'Ajuntament del Prat, han estat beneficiàries d’aquest programa, que pretén donar continuïtat al treball fet amb el programa Xarxa d’Impulsors per l’Ocupació Juvenil.

Transició al sistema laboral

'Referents d’ocupació juvenil' té com a finalitat facilitar i acompanyar la transició de les persones joves, entre 16 i 29 anys, des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional i, per a aquelles que no estan estudiant, reconduir la seva situació amb un pla de treball individualitzat per tal de tornar al sistema educatiu i/o al mercat de treball. 

L’objectiu principal del programa és assegurar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzadora i una posterior inserció laboral de qualitat, així com generar i optimitzar un treball en xarxa entre tots els agents per l’ocupabilitat a la ciutat: el Centre de Promoció Econòmica, El Lloro, Serveis de Joventut, Serveis Socials, el SOC, Serveis Educatius, entitats que intervenen en l'oferta formativa i laboral, etc.

La professional referent del programa, Anne Navarro (foto), acompanyarà als i les joves en la creació d’un itinerari individualitzat i personalitzat que respongui a les seves necessitats fent atenció directa tant al Lloro, Serveis de Joventut, a l’Assessoria d’Ocupació, i al Centre de Promoció Econòmica.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...