Esteu aquí

Es lliuren les claus dels 62 pisos de lloguer de protecció

Amb la presència de l’alcalde i del conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat.

dimecres, 3 octubre, 2007 - 11:15

El Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa acull el divendres dia 5 d’octubre, a partir de les 9 h del matí, l’acte de signatura dels contractes i de lliurament de les claus als adjudicataris dels 62 pisos de lloguer de protecció oficial de la promoció Prat Sud - Remolar 62.

L’acte compta amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i del conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar.

Aquests habitatges els ha promogut l'Institut Català del Sòl (Incasol) de la Generalitat, al número 5 del passeig de Juan Carlos I. Els contractes de lloguer són  per un termini de cinc anys, amb un preu d’entre 250 i 300 euros al mes.

L’empresa pública de la Generalitat, Adigsa, fa la gestió del lloguer, mentre que l’empresa municipal d’habitatge i aparcament Prat Espais ha facilitat tota la tramitació a les persones que han optat a algun dels pisos.

Tots els pisos tenen un dormitori, una superfície útil aproximada de 41 m2 i una plaça d’aparcament vinculada. Del total de pisos, 50 es destinen a menors de 35 anys, 10 a majors de 35 anys i dos pisos adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 26 juliol, 2021 - 13:00

Campanya informativa de la Policia local sobre els consells de seguretat al domicili durant l’estiu

La coordinació dels cossos policials va contribuir a la reducció d’un 53%...
Fotografia de grup dels i les artistes que han participat en l'acció, amb l'alcalde Lluís Mijoler i altres regidores i regidors, davant d'un dels deu plafons.

dissabte, 24 juliol, 2021 - 13:00

Obres artístiques de gran format, a favor de preservar el delta i en contra d’ampliar l’aeroport, es poden veure al Camí de la Platja del Prat

L’Ajuntament del Prat i l’entitat artística Atòmica organitzen conjuntament...
Avinguda de la Verge de Montserrat

divendres, 23 juliol, 2021 - 13:30

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Durant la setmana que ve, en horari nocturn, es realitzaran desinfeccions...