Esteu aquí

Es constitueix el govern de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’alcalde del Prat, Lluis Tejedor, forma part d’aquest govern

divendres, 27 juliol, 2007 - 16:49

El govern que es va constituir ahir, i del qual és president l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, està format pel Partit dels socialistes de Catalunya, per Esquera Republicana, per Iniciativa per Catalunya-Verds i per, primera vegada en els 20 anys d’existència d’aquesta entitat, per Convergència i Unió. Això, segons  els representants dels partits que formen aquest nou govern,  permetrà un major consens a l’hora d’encarar els grans temes que afecten a l’àrea metropolitana de Barcelona, un organisme que aplega 36 ciutats.

 

Les prioritats de gestió pels propers quatre anys seran el transport públic, la vivenda, la qualitat de vida i el desenvolupament econòmic d’aquest àmbit territorial.

 

L´Àrea Metropolitana de Barcelona és un territori on viuen més de 3 milions de persones i que s’enfronta a reptes comuns que les diferents ciutats no poden assumir per sí soles, com ara la conservació del medi ambient, el transport públic o la gestió de residus. Consta de tres entitats: la Mancomunitat de municipis de l’àrea metropolitana, l’entitat metropolitana del medi ambient i l’entitat metropolitana del transport.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones es concentren contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...

dimecres, 8 setembre, 2021 - 18:30

El Prat impulsa un pla d’accessibilitat municipal per combatre les barreres arquitectòniques

El ple municipal també ha aprovat una moció de suport a les nenes i dones...