Esteu aquí

Es constitueix el Consell Rector del Govern Territorial de Salut

El palauet de Can Buxeres, a l'Hospitalet, acull l'acte, amb la presència de la consellera de Salut, l'alcalde del Prat i l'alcaldessa de l'Hospitalet.

dimarts, 5 maig, 2009 - 10:30

Avui dimarts a la tarda es constitueix el Consell Rector del Govern Territorial de Salut (GTS) de l'Hospitalet de Llobregat i del Prat de Llobregat, en un acte al palauet de Can Buxeres (l'Hospitalet).

Hi seran presents, entre altres autoritats i responsables polítics i tècnics, la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli; l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín.

El GTS incrementa la participació dels ajuntaments en la direcció i la gestió del sistema sanitari (planificació, prevenció i promoció de la salut).

Mal servei d'urgències
L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, considera que una de les prioritats és la creació d'un CUAP (Centre d'Urgències d'Atenció Primària) al CAP Disset de Setembre de la nostra ciutat.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:30

Enquesta per a entitats i voluntariat: quines formacions necessiteu?

El Servei de Formació i Assessorament per a Entitats té entre els seus objectius oferir un programa de formació a entitats, adaptad...

dimarts, 25 juny, 2019 - 10:00

Més prevenció i atenció als casos de LGTBI-fòbia al Prat

Les accions se centraran entre el jovent i en espais de lleure i festa