Esteu aquí

Es constitueix el Consell Rector del Govern Territorial de Salut

El palauet de Can Buxeres, a l'Hospitalet, acull l'acte, amb la presència de la consellera de Salut, l'alcalde del Prat i l'alcaldessa de l'Hospitalet.

dimarts, 5 maig, 2009 - 10:30

Avui dimarts a la tarda es constitueix el Consell Rector del Govern Territorial de Salut (GTS) de l'Hospitalet de Llobregat i del Prat de Llobregat, en un acte al palauet de Can Buxeres (l'Hospitalet).

Hi seran presents, entre altres autoritats i responsables polítics i tècnics, la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli; l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor; i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín.

El GTS incrementa la participació dels ajuntaments en la direcció i la gestió del sistema sanitari (planificació, prevenció i promoció de la salut).

Mal servei d'urgències
L'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, considera que una de les prioritats és la creació d'un CUAP (Centre d'Urgències d'Atenció Primària) al CAP Disset de Setembre de la nostra ciutat.

 

Compartir

Noticies relacionades

Repartiment àpats a domicili durant situació de confinament

diumenge, 7 juny, 2020 - 10:30

L’Ajuntament ha destinat prop de 145.000 euros a targetes moneder per a la compra d’aliments des de l’inici de la pandèmia sanitària

A més de distribuir targetes de prepagament per a la compra d’aliments...
Imatge d'arxiu dona parlant per telèfon

dissabte, 6 juny, 2020 - 10:30

Els serveis municipals d’Acció social detecten que més de 200 persones grans de la ciutat necessiten algun tipus d'ajut per la crisi de la Covid19

En total, s'ha contactat amb més de 2.900 llars on hi viuen persones grans...

dijous, 4 juny, 2020 - 08:30

La menstruació, desmuntant mites

Al SISA, les nenes, adolescents i joves, i també les famílies, poden...