Esteu aquí

Es constitueix el Consell Municipal de Salut del Prat

L'objectiu principal d'aquest nou òrgan és promoure la participació col·lectiva en el disseny i desenvolupament de les polítiques de salut pública a la ciutat

Consell Municipal de Salut

dijous, 22 desembre, 2016 - 09:30

L'Ajuntament del Prat va acollir ahir a la tarda la constitució del Consell Municipal de Salut, un nou òrgan de participació que té com objectiu principal promoure la participació col·lectiva en el disseny i desenvolupament de les polítiques de salut pública a la ciutat.

El Consell, presidit per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, està integrat per representants dels diferents grups polítics municipals; dels serveis de salut de la Generalitat; d'entitats de salut, socials i veïnals de la ciutat; de sindicats i d’associacions empresarials.

Espai estable de debat 

El Consell Municipal de Salut vol ser un espai estable de debat i discussió sobre els aspectes relacionats amb la salut pública, la seva planificació, gestió i avaluació, amb la finalitat de contribuir a millora la qualitat dels recursos disponibles.

L'Ajuntament ha presentat les  línies de treball prioritari partint d'una concepció de la salut pública àmplia, transversal i comunitària, que ha d'impregnar totes les polítiques públiques i actuar sobre els aspectes determinants de la salut, molt especialment sobre aquells que generen situacions de desigualtat.

També s'ha presentat l'elaboració d’un Pla Local de Salut que pretén ordenar totes les polítiques i accions de salut pública, els objectius de salut i les accions que els desenvolupen.


 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 22 març, 2023 - 09:00

Es constitueix la Taula Local de la Infància i Adolescència

És un espai de treball en xarxa que reuneix a tots els agents que treballen...

dimarts, 21 març, 2023 - 08:15

Torna la Festa de la Salut i de l'Activitat Física, amb tot el seu esplendor

El dissabte 22 d'abril, hi haurà la 6a Festa de la Salut Pública i de l...

dijous, 16 març, 2023 - 10:30

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies durà a terme un taller sobre les relacions saludables durant l’adolescència

Es realitzaran dues sessions, totalment gratuïtes. Una al matí (10:30 h) i...