Esteu aquí

Es busquen joves per participar en la campanya Joves.Prat

Pots consultar les bases de la campanya a la web www.joves.prat.cat i enviar les teves aportacions a lloro@joves.prat.cat

dijous, 3 desembre, 2009 - 12:30

Tens entre 15 i 30 anys? Tens vivències, opinions, històries o somnis vinculats amb el Prat de Llobregat? Voldries viatjar a Londres "by the face"? Et veus com a protagonista d’una campanya publicitària del Prat?

Si has contestat que sí a totes les preguntes anteriors, Joves.Prat et busca. Explica'ns quina és la teva història amb el Prat. Confessa’ns quin és el carrer o plaça a on vas fer el primer petó, quin és l’encant que, per a tu, té aquesta ciutat... Fes servir el llenguatge que més t'agradi: text, dibuix, vídeo, còmic, cançó...

Envia'ns un missatge
Explica'ns tot això, abans del 15 de febrer, enviant un missatge a lloro@joves.prat.cat. Aviat sabràs si has guanyat un viatge a Londres. I si seràs protagonista de la propera campanya de Joves.Prat. Hauràs de triar un lloc de la ciutat i allí et farem una sessió fotogràfica.

Ara ja saps que et busquem a tu. A què esperes? Pots consultar les bases complertes de la campanya a www.joves.prat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...