Esteu aquí

Entusiasme i vitalitat amb Manel, Dr Prats i Sergi Domene

dijous, 28 setembre, 2017 - 17:30

La pluja de migdia ens ha fet petits a tots. Sembla que la pluja és la constant de les Festes Majors i, de vegades, ens agafa una por al cos que no ens abandona fàcilment… Així hem començat la nit de divendres! Per sort, hem tingut una descàrrega de música fresca, diversa i entusiasta per fer-nos tornar a lloc i donar-ho tot la primera nit de Festa Major al Prat!
Els Manel van visitar  El Prat fa unes quantes Festes Majors, quan tot just digerien l’èxit del disc Els millors professors europeus. D’això ja han passat deu anys i quasi ni ens hem adonat… Fins escoltar ja a les proves de so, uns Manel diferents, madurs, amb sonoritats més complexes que segueixen connectant-nos al bo i millor de l’indie folk internacional. Han començat interpel·lant-nos  cantant Les cosines, un tema que ens situa a una estació i que ens contextualitzava ja per un concert que ha sabut moure’s entre els hits corejats a crits com boomerang, al mar, ai dolors o common people i temes dels discos que han anat confirmant els Manel com un dels grans noms de l’escena de les músiques actuals.

Després dun d’aquells bisos que no saps si pot donar més de sí, amb un públic entregat i amb ganes… la nit ha girat 180 graus amb l’aterratge dels Doctor Prats, una de les bandes que està revolucionant l’escena mestissa en català i que està exportant aquest so inclassificable i desenfadat per mig món amb el seu treball Aham Sigah. Però no és el disc sinó els vents, el moviment i una posada en escena acurada i que busca connectar el que ha generat un moment màgic a l’estació.

En Sergi Domene, un dels caps visibles de Flaix FM és ara mateix l’encarregat de donar ambient amb un setlist que busca connectar aquesta diversitat de públics a la primera de les nits a l’estació.

Hem donat la benvinguda a la tardor amb una nit de descàrrega musical marcada per la diversitat i les ganes de la gent de trobar-se i reconèixer-se en un espai compartit!

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:45

Els Centres Cívics de la ciutat apliquen les restriccions i mesures de seguretat indicades per la Generalitat

Les restriccions estaran vigents fins el proper 2 de novembre
Imatge gràfica de la commemoració del Dia de les Escriptores, 2020

dimecres, 21 octubre, 2020 - 11:45

Commemoració del Dia de les escriptores

Un col•loqui sobre escriptores que van obrir camí, des de Teresa de Jesús...

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

Alumnes de L'Escola participen en projectes de creació amb artistes de la...