Esteu aquí

Entra en funcionament el servei de socorrisme a la platja

A partir del dissabte 12 de juny, es posarà en marxa la vigilància de la mar i la sorra a la nostra platja de 10 a 19h. En total, n’hi ha un total de set punts de control per tota la nostra costa.

Socorrisme

dijous, 10 juny, 2021 - 14:30

Amb l’inici de la temporada de bany, es posen en marxa serveis molt importants a la platja. Un d’ells és el de socorrisme. Enguany, estrenem un mòdul nou per garantir el màxim de serveis: es disposarà de lavabos i dutxes adaptades a persones amb diversitat funcional així com el servei de bany adaptat. El servei de socorrisme, a banda del mòdul, es distribueix per tota la nostra platja, amb un total de tres torres i tres cadires de vigilància, excepte la platja naturista on s’han d’extremar totes les precaucions.

Bus llançadora, de divendres a diumenge de 9 h a 21 h

Us recordem que, des del cap de setmana passat, ja circula l’autobús llançadora gratuït, que ens ajuda a moure’ns per tota la platja amb nou parades en ambdós sentits. Cal portar el distintiu si volem deixar el cotxe a les bosses d’aparcament reservades per persones residents.

 

Bus llançadora

Tota la informació sobre la platja, a un clic

A la nova pàgina elprat.cat/laplatja es podrà consultar l’estat de la mar, el temps previst, la temperatura de l’aigua, la presència de meduses o com està la sorra. Allà, a més a més, trobareu també informació general sobre el nostre litoral, des de com accedir-hi fins a els serveis i normativa vigent. 

Compartir

Noticies relacionades

Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...