Esteu aquí

Entra en funcionament el servei de socorrisme a la platja

A partir del dissabte 12 de juny, es posarà en marxa la vigilància de la mar i la sorra a la nostra platja de 10 a 19h. En total, n’hi ha un total de set punts de control per tota la nostra costa.

Socorrisme

dijous, 10 juny, 2021 - 14:30

Amb l’inici de la temporada de bany, es posen en marxa serveis molt importants a la platja. Un d’ells és el de socorrisme. Enguany, estrenem un mòdul nou per garantir el màxim de serveis: es disposarà de lavabos i dutxes adaptades a persones amb diversitat funcional així com el servei de bany adaptat. El servei de socorrisme, a banda del mòdul, es distribueix per tota la nostra platja, amb un total de tres torres i tres cadires de vigilància, excepte la platja naturista on s’han d’extremar totes les precaucions.

Bus llançadora, de divendres a diumenge de 9 h a 21 h

Us recordem que, des del cap de setmana passat, ja circula l’autobús llançadora gratuït, que ens ajuda a moure’ns per tota la platja amb nou parades en ambdós sentits. Cal portar el distintiu si volem deixar el cotxe a les bosses d’aparcament reservades per persones residents.

 

Bus llançadora

Tota la informació sobre la platja, a un clic

A la nova pàgina elprat.cat/laplatja es podrà consultar l’estat de la mar, el temps previst, la temperatura de l’aigua, la presència de meduses o com està la sorra. Allà, a més a més, trobareu també informació general sobre el nostre litoral, des de com accedir-hi fins a els serveis i normativa vigent. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...