Esteu aquí

Entitats esportives fan jornades de portes obertes amb tastets de les seves activitats

Els dissabtes 12 i 19 de juny, de 9 a 14 h

dilluns, 31 maig, 2021 - 09:30

L’any de pandèmia ha afectat, entre altres sectors, a l’activitat física i esportiva de la ciutat. Actualment, davant la millora de les condicions sanitàries, l'Ajuntament treballa per reactivar, consolidar i millorar la situació del sector esportiu amb una perspectiva post-covid, enfortint-lo davant dels principals reptes de futur que haurà d’afrontar.

La promoció de l’activitat esportiva de les entitats que treballen amb infants és indispensable per garantir la seva supervivència i consolidació. Tenen una funció vital a la nostra societat, educant, activant i socialitzant als esportistes de base.

Per aquest motiu, durant els dissabtes 12 i 19 de juny, de 9 a 14 h, moltes d’aquestes entitats obriran les seves portes perquè totes les famílies puguin fer tastets d'una hora de les seves activitats. Serà una petita Mostra d’Entitats que permetrà que coneguem l’oferta esportiva de les entitats a la ciutat per als nostres infants.

En tot cas, tal i com s’ha treballat durant aquests mesos, es garanteix el compliment de les mesures higiènico-sanitàries per fer les activitats segures.

Reserva de plaça

Per participar en els tastets de les activitats cal reservar plaça (no hi ha límit d’inscripcions per infant). Per apuntar-s'hi cal contactar directament amb l’entitat.

En tots els casos, les sessions són pràctiques i és imprescindible portar roba esportiva còmoda, així com ampolla d’aigua per hidratar-se.

Trobareu el llistat d'entitats participants i els seus contactes al document enllaçat a continuació:

Llistat i contactes entitats esportives

Document (pdf - 192622 bytes)

Compartir

Noticies relacionades