Esteu aquí

Enquesta telefònica sobre les condicions de vida al Prat

Encarregades per l'Observatori Social de l'Ajuntament

dimecres, 22 gener, 2020 - 14:45

Des d’aquest mes de gener, l’Observatori Social del Prat, que pertany al departament municipal d'Acció Social, està elaborant l’Enquesta de Condicions de Vida 2020, seguint l’estructura de les enquestes similars que es fan a nivell europeu, espanyol i català, per ampliar el ventall de dades disponibles al municipi desconegudes fins ara.

Detectar necessitats

Aquesta enquesta permetrà a l'Ajuntament tenir informació de primera mà, fiable i detallada, sobre algunes característiques de la població del Prat que ajudaran a conèixer millor les seves necessitats i actuar en conseqüència. En aquest sentit, interessen  aspectes com la pobresa energètica, les dificultats en l’habitatge, la percepció sobre la pròpia salut o altres factors de risc d’exclusió social com la solitud no desitjada. Els resultats complementaran els de l'enquesta de convivència realitzada uns mesos enrere.

600 enquestes de 15 minuts

Durant les properes setmanes, i en nom de l’Ajuntament del Prat, l’empresa DEP Institut -especialitzada en recerca sociològica- durà a terme entrevistes telefòniques d’una durada aproximada de 15 minuts a una mostra aleatòria de 600 residents al Prat de 18 anys o més.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...