Esteu aquí

Enllestida l'Aula de Salut del segon semestre de l'any

150 inscripcions ha tingut l'Aula del primer semestre, tot un èxit per a la seva estrena digital

dimecres, 12 maig, 2021 - 13:00

Amb l'embranzida de participació de l'Aula de Salut del primer semestre (150 inscripcions), es presenten les propostes de setembre-desembre 2021 aprofintant els aprenentatges fets, en quan a les temàtiques que han focalitzat l'interès, i també ampliant les sessions per aprofundir en els diversos àmbits.

Començarem al setembre, amb el webinar  Respira (tres sessions) amb Núria Casanovas, per tal d'agafar i aprofundir en eines que ens permetin relaxar-nos i prevenir i afrontar l'estrès i l'ansietat. Per continuar a l'octubre amb la proposta Per què (no) mengem? amb Mireia Hurado, experta en mindful eating, mindfulness i compassió. 

Al novembre, posarem l'equilibri i el benestar emocional en el centre, amb Enfortint-nos! que constarà de quatre sessions, dinamitzades per Imma Terribas, psicòloga i Joan Rius, tècnic municipal d'esports i expert en benestar emocional.

I per finalitzar, una qüestió que ens afecta a moltes: com gestionar les pèrdues, la soledat no desitjada... en una època, la del Nadal, en què els missatges que ens envolten, a més de conduir al consum poc conscient, presenten una situació suposadament idíl·lica de celebracions en companyia on no hi ha espai a la tristor, incertesa...  Construirem relats alternatius, per (no) celebrar, de maneres diverses; serà el dijous 16 de desembre Gestió emocional del Nadal amb Fil a l'Agulla.

Maig 2021

El 17 de maig hi haurà la sessió Conviure a l'era digital per a famílies; i el 26 de maig, Happycràcia o l'imperatiu de la felicitat amb Alba Alfageme, psicòloga.

 

Les inscripcions per a les activitats del 2n semestre (setembre-desembre 2021),  s'inicien el proper 1 de setembre a salut@elprat.cat

El cartell és un resum de les activitats de l'Aula de Salut, podeu consultar moltes més al cicle Aula de Salut i Consum de elprat.cat/salut 

Les propostes en línia es complementaran amb altres presencials, en la mesura del possible.

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Tardor LGTBI

dimarts, 26 octubre, 2021 - 13:45

El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

El dia següent el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del llibre ...
Vacuna grip

dilluns, 25 octubre, 2021 - 14:45

Arrenca la campanya de vacunació de la grip

​Amb el lema “Aquest hivern no t’arrisquis, vacuna’t ara contra la grip”, la...