Esteu aquí

En marxa les Jornades Tècniques de FP

dimecres, 16 març, 2022 - 13:30

Els instituts de FP del Prat, l’Institut Illa dels Banyols i l’Institut Les Salines, celebren des de dilluns fins aquest divendres les seves Jornades Tècniques.

L’objectiu general de les jornades és millorar i enfortir la connexió entre la formació i el mercat laboral, punt que és de gran importància per a la millora de la formació de l’alumnat i l’actualització de les metodologies i tècniques del professorat.

Així, s’organitzen ponències de la mà d’empreses i experts de tots els sectors professionals representats als instituts. També destaquen les trobades amb exalumnes, les sessions per fomentar l’emprenedoria i la inserció laboral i les visites especialitzades a empreses.

Les sessions es duen a terme en un escenari molt diferent a l’aula o taller tradicional de tal manera que es poden adquirir, de forma molt motivadora, els coneixements pràctics relacionats amb l’especialitat formativa de l’alumnat. En l’actual edició, els dos instituts ofereixen un programa de 123 activitats que ajuden a completar i a enriquir el currículum de l’alumnat.

Els programes els trobareu a les web dels instituts.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 29 setembre, 2022 - 12:15

El LECXIT busca persones voluntàries

A moltes escoles de primària del Prat hi ha nens i nenes que llegeixen una hora a la setmana acompanyades de persones joves o adultes, que els acompanyen en l’aventura de llegir. Aquestes ...

dimarts, 27 setembre, 2022 - 13:00

Aquest dijous, nova edició de la lliçó inaugural pel curs escolar 2022-2023

La Begoña Román serà l'encarregada de la ponència

dilluns, 19 setembre, 2022 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...