Esteu aquí

En marxa el concurs fotogràfic d'Instagram #Viulestiualprat

Es podrà participar des del passat 6 de juliol fins el 31 d'agost, i guanyar xecs regal per utilitzar en restauració local.

dijous, 16 juliol, 2020 - 12:00

Ja ha arribat l’estiu al Prat del Llobregat i després d’uns mesos complicats a la nostra ciutat és moment de tornar a gaudir dels nostres carrers, plaçes i espais naturals.  Com ja és tradició estival, des del Centre Cívic Jardins de la Pau llencem el concurs fotogràfic d'Instagram #Viulestiualprat, assolint la seva 7ª edició de la convocatòria.

#Viulestiualprat és un concurs fotogràfic per descobrir l’estiu a la ciutat a través de les imatges dels pratencs i pratenques i, de totes les persones que vinguin a visitar la nostra ciutat i, la seva cultura o el seu entorn natural.

Com participar?

La convocatòria s’adreça a tothom a partir de 16 anys que vulgui mostrar les seves imatges a través del seu compte d’Instagram, utilitzant amb els hashtags #viulestiualprat i #jardinsdefoto, com també etiquetant al Centre Cívic @ccjardinspau. Es premiaran les tres millors fotografies amb un xec regal cadascuna per gastar als següents establiments de restauració local: “2 de Vins” (50 €), “Restaurant Catalunya – Aragó” (45 €) i a “Cal Pere Tarrida” (20 €).

Hi haurà exposició?

Al setembre, totes les imatges participants seran exposades al “Jardinet”, el nou espai de trobada del centre que se situa a l'espai de l'antiga cafeteria.

Gaudiu de l'estiu i de la fotografia! Participa al #Viulestiualprat!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...