Esteu aquí

Empresa municipal d'habitatge i aparcament

Prat Espais SL és el nom de la nova empresa municipal que es constituirà abans de l'estiu al Prat i que tindrà per objectiu incidir en les necessitats de la ciutadania pel que fa a l'accés a l'habitatge i a l'aparcament.

dimarts, 1 febrer, 2005 - 10:35

En la vessant d'habitatge, Prat Espais SL es constituirà en l'oficina d'informació i d'intermediació entre els demandants d'habitatge i les promocions i ajuts que en aquest camp impulsin les diferents administracions. La gestió de les sol·licituds d'accés per la promoció dels 205 habitatges a l'Av. del Remolar (dels quals s'iniciarà la construcció properament) serà la primera actuació en aquest àmbit.

També, Prat Espais SL vol ser una eina de l'Ajuntament per promoure i gestionar amb agilitat i eficiència la construcció d'aparcaments subterranis sota sòl públic i en equipaments municipals.

Els dos primers projectes ja estan definits. El primer serà un aparcament al subsòl de l'avinguda Verge de Montserrat, entre Remolar i Empordà, amb unes 170 places aproximadament. L'altra actuació es farà sota la plaça de Blanes i consistirà en un aparcament d'entre 200 i 250 places. Tots dos es començaran a construir a finals d'aquest any.

D'altra banda, també s'està estudiant l'ampliació de l'aparcament municipal del centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Al futur centre cultural de la plaça de Catalunya hi ha prevista la construcció d'un aparcament d'unes 250 places, que s'executarà al mateix temps que aquest equipament.

Aquesta revista anirà informant puntualment de qualsevol novetat respecte a les actuacions en marxa i les futures.

Compartir

Noticies relacionades

Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...
Visita Uralde 1

dijous, 21 octubre, 2021 - 19:30

Diverses personalitats polítiques s'informen sobre el terreny dels valors del Delta del Llobregat i la importància de preservar-lo

Atenen una crida de l'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, que ha convidat entre...

dijous, 21 octubre, 2021 - 16:15

Comença la instal·lació de plaques fotovoltaiques als equipaments municipals

A l’escola Charles Darwin s’està realitzant una prova pilot i el projecte...