Esteu aquí

Els Xiula "liaran" un bon pollastre

dimecres, 13 novembre, 2019 - 17:30

Classificar als Xiula com un grup d’animació familiar no és ben bé del tot exacte. A través del rap, el reagge, la rumba, pop rock i uns continguts amb valors com la nutrició i els sentiments saludables, aquesta banda de Barcelona fa cançons, creen espectacles i fan sessions educatives per treballar el sentit crític sense perdre el sentit de l’humor. Tota una bocanada d’aire fresc!

Amb els Xiula li hem pogut cantar als polls, als mocs, al sucre, a les verdures, a les pantalles….a l’amor, i és que amb les seves lletres, els més petits (i no tan petits) de la família, han pogut cantar i riure de coses molt habituals i reals a la seva vida. Amb el seu hit “Verdura i Peix” del seu primer disc “Donem-li una volta al món” (2014) , es van guanyar a la mainada, però també a les famílies…

La seva manera de compondre cançons passa per buscar un tema i a partir d’aquí fluir cap a un estil o un altre de música; d’aquesta manera al seu disc darrer disc “Dintríssim” (2018) podem passar pel trap amb el seu tema Respect , pel rock més metaler amb Mocs,  fins a una meditació amb el Deshanti Mantra. El que aconsegueixen és posar-se a la pell dels nens, nenes i adolescents  fent una espècie de trànsit emocional amb les vivències  o dificultats, combinant així el món de la música, amb el creixement i l’educació emocional. Tot amb un objectiu: Riure i passar-ho bé!

El diumenge 24 de novembre a les 12 h els tindrem a La Capsa amb el seu espectacle “Díntrissim”, un viatge per l’interior del cos humà que combina alguns dels seus hits anteriors. Prepareu-vos, perquè Els Xiula “liaran” un bon pollastre!

 

Compartir

Noticies relacionades

Unzip Arts Visuals continua les seves accions

divendres, 30 octubre, 2020 - 19:00

Unzip Arts Visuals continua les seves accions dins el marc de la normativa sanitària actual

Projectes que s’adapten a les noves restriccions

divendres, 30 octubre, 2020 - 16:00

Es suspenen les activitats presencials de la Palmira

Continuem amb propostes en línia i el centre continua obert amb atenció al...
centric_plaça_porxada

divendres, 30 octubre, 2020 - 15:15

El Cèntric s’adapta a les noves restriccions sanitàries

Limitació d’horaris i serveis i suspensió d’activitats presencials són les...