Esteu aquí

Els Serveis Municipals de Salut Pública i Consum ja ofereixen atenció presencial

Per anar en persona a les oficines del c. Major, 23 cal demanar cita prèvia

Les oficines municipals del carrer Major núm. 23 han estat adequades per a la seguretat de treballadores i persones usuàries

dilluns, 22 juny, 2020 - 15:00

Des de dilluns 22 de juny, els Serveis Públics de Salut i Consum del carrer Major, 23 estan prestant atenció presencial. Per anar-hi en persona cal concertar cita prèvia trucant al telèfon 93 379 00 50, extensió 5331, o escrivint un correu a salut@elprat.cat.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h. Durant tot aquest període, des de la publicació del decret d’alarma, els serveis s’han prestat de forma semipresencial.

Mesures de seguretat

L’aforament és limitat, l’atenció serà individual, la distància de seguretat serà de dos metres, l’ús de mascareta obligatori i l’espera per rebre atenció es farà seguint la línia senyalitzada al terra. La higiene de mans serà requerida, per a la qual cosa, a l'entrada, hi ha un dispensador amb solució hidroalcohòlica.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 setembre, 2021 - 15:15

Èxit de participació a la 18a Trobada de Dones

Com cada any, al mes de setembre es realitza la Trobada de Dones. Un espai de retrobament després de l’estiu, que representa l’inici dels curs feminista al municipi. ...

dijous, 23 setembre, 2021 - 11:30

Lliurats els premis del IV Certamen Fotogràfic Josep Raduà i Torres

Organitzat per l'Associació Gastronòmica i Cultural Les Escarxofes del Prat

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:15

Es reprèn el club de lectura “Grans lectors”

En cas d’haver-hi més persones interessades està previst l’obertura d’un nou...