Esteu aquí

Els serveis municipals de Mediació i Bon Veïnatge ofereixen suport a la ciutadania front a possibles problemes de convivència durant el confinament

Aquests serveis estaran actius per telèfon (93 379 00 50) o correu electrònic. En el cas del Servei de mediació, l’adreça és mediacio@elprat.cat i, en el cas del Servei de Bon Veïnatge, bonveinatge@elprat.cat.

Cartell Servei de bon veïnatge i mediació

dimarts, 24 març, 2020 - 08:45

El Programa de Convivència i Civisme de l’Ajuntament del Prat continua treballant en la millora de la convivència de la nostra ciutat. Mitjançant els serveis de Mediació Ciutadana i Comunitària i el de Bon Veïnatge, aquest programa municipal es posa a disposició de la ciutadania per poder atendre problemes de convivència,  que puguin aparèixer a les comunitats veïnals i a les llars, en l’actual situació de confinament.

Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària

És un servei gratuït que aborda tota mena de conflictes relacionats amb la convivència quotidiana dins del municipi. A través del diàleg, l’equip de mediadores professionals orienta i acompanya les parts implicades per a una millora de la situació.

Per posar-vos en contacte amb el Servei de Mediació municipal, ho podeu fer trucant al telèfon de l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (93 379 00 50) per deixar les vostres dades de contacte, o si ho preferiu telemàticament al correu mediacio@elprat.cat

Servei de Bon Veïnatge i Convivència

És un servei d’informació i atenció a la ciutadania, que té com a objectiu donar suport per a la millora tant de l’organització com de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes. A més, té com a missió promoure el respecte i el diàleg entre el veïnatge als espais comunitaris i a l’espai públic de la ciutat per enfortir una convivència més activa i enriquidora.

Per posar-vos en contacte amb el Servei de Bon Veïnatge i convivència, ho podeu fer igualment trucant a l’OIAC (93 379 00 50) o a través del correu bonveinatge@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida