Esteu aquí

Els serveis de neteja del Prat ja tenen el seu Parc Central de Maquinària

situat a la confluència de l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat amb la ronda de Llevant, a tocar de la deixalleria.

dimecres, 1 octubre, 2003 - 02:00

L'edifici l'ha construït l'Ajuntament en un solar de propietat municipal, amb un cost final d'una mica més de dos milions d'euros. L'empresa Urbaser, concessionària dels serveis de neteja viària i recollida de residus del Prat, s'encarrega de l'ús i l'explotació del Parc Central.

L'edifici, de 1.320 metres quadrats de superfície útil, disposa de zona d'administració (oficines per a sis persones, amb previsió d'expansió, i serveis annexos), de personal (vestidors per a cent homes i vint dones, amb previsió d'expansió, office i altres serveis -metge, zona de descans, sala de reunions-), equips (aparcament per a una quarantena de vehicles de neteja urbana de diferents mides i tipologia -camions de recollida, camions cisterna, camions escombra i vehicles d'intervenció-), taller (neteja i reparació de vehicles, i magatzem) i dispositius de càrrega d'aigua, de gasoil i de gas (hi ha una desena de vehicles que funcionen amb gas).

La circulació es fa al voltant de l'edifici, la qual cosa facilita les maniobres dels vehicles. Entre el Parc Central de Maquinària i la deixalleria municipal s'hi ha deixat un espai lliure perquè hi aparquin i hi circulin els vehicles, i des d'aquí accedeixen als tallers, a la zona de rentat i als magatzems. A més, l'edifici té al voltant una zona enjardinada de gairebé 700 metres quadrats.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...