Esteu aquí

Els restaurants del Prat aposten pel pota blava i la carxofa

Es crea la xarxa "El Prat Degusta'l" per promocionar aquests dos productes locals d'alta qualitat

dimarts, 26 juny, 2012 - 13:40

Una quinzena de restaurants del Prat compromesos amb la promoció dels dos principals productes gastronòmics locals, el pollastre pota blava i la carxofa Prat, s'han agrupat en una xarxa anomenada "El Prat Degusta'l".

Aquests restaurants presenten a l'entrada un lotogip que els identifica com a membres de la xarxa, i a les seves cartes tindran de manera estable, en funció de la temporada, un o diversos plats elaborats amb aquests dos productes de qualitat del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Així mateix, aquests restaurants participen habitualment en les campanyes gastronòmiques de promoció d'aquests productes que s'organitzen tant des del propi sector de la restauració (com les "Jornades Gastronòmiques Pota Blava i Carxofa Prat", que promou l'Associació Gastronomia i Turisme) com les que promou l'Ajuntament del Prat a l'entorn de la Fira Avícola. També participen en les campanyes promogudes pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Parc Agrari del Baix Llobregat, "El Pota Blava a la Carta" i "Sabors de l'Horta".

L'oferta gastronòmica de "El Prat Degusta'l" es difondrà a través del centre d'informació La Porta del Delta i del itineraris turístics proposats a la seva web, on apareix la llista de restaurants adherits a la xarxa

Tot seguit podeu escoltar una entrevista sobre la xarxa "El Prat Degusta'l" emesa a El Prat Ràdio (91.6 FM) dins el magazine matinal "Planeta Prat".

Compartir

Noticies relacionades

Fotografia del joc "Fes match amb els ODS" a la Mostra d'Entitats 2025

dimecres, 3 desembre, 2025 - 11:45

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible presents a la Fira Avícola

Dues noves accions per donar a conèixer les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat.

dilluns, 1 desembre, 2025 - 17:15

Simulador de realitat virtual i foto professional: dues experiències per impulsar el talent a la Fira Avícola

Tecnologia, ocupació i formació per impulsar les oportunitats professionals

dilluns, 1 desembre, 2025 - 14:45

Més de 80.000 persones visiten la 52a Fira Avícola

Els nous espais gastronòmics de l’Aula de Cuina i l’Aula de Tast han aplegat...