Esteu aquí

Els premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo premien els millors projectes empresarials de 2022

L’acte de lliurament es converteix en un aparador de l’emprenedoria pratenca

divendres, 31 març, 2023 - 09:45

El passat 30 de març es va celebrar la 15a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, que reconeixen els millors projectes empresarials pratencs. L’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la cerimònia, a la qual van assistir més de 200 persones.

La cerimònia va començar amb la intervenció del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, que va donar la benvinguda a tots els assistents. Tot seguit, va tenir lloc una conferència sobre psicologia positiva a càrrec de Victor Küppers. Abans de procedir al lliurament de premis, l’alcalde, Lluís Mijoler, es va adreçar al públic.

 

Projectes premiats i mencions especials

El bar-restaurant La Bonita va guanyar el premi a millor projecte en l’àmbit de comerç i/o turisme. En aquesta categoria van rebre mencions especials LamaranyaThe Wine Central i Whynot Experiences. La regidora de Comerç i Turisme, Marina García, va ser l’encarregada d’entregar aquest premi.

El premi al millor projecte d’economia social i cooperativa, lliurat per l’alcalde, va ser per la productora Invernadero Film. Maternar en calma i Associació Samarretica van rebre menció especial.

El centre de fisioteràpia Kine Fisioteràpia i Osteopatia va guanyar el premi al millor projecte empresarial, que va entregar Moreno. En aquesta categoria les mencions especials van ser per Meraki Agency, Jelping, SLU i Pyrenees Extrem.

 

Millors plans d’empresa de l’alumnat del PFI-PTT

Durant la cerimònia, també es van concedir diplomes als millors plans d’empresa elaborats per alumnat del programa de Transició Escola-Treball (PFI-PTT) del Prat. Es tracta d’un programa de formació i inserció que es realitza a l’institut Illa dels Banyols i que potencia actituds positives envers la cultura emprenedora, la creativitat i el treball en equip.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 setembre, 2023 - 11:00

Tot a punt per a una nova edició del programa SEFED EL LLINDAR

El seu inici està previst el pròxim mes de novembre i el jovent participant...

dijous, 21 setembre, 2023 - 09:00

16a edició del QuintoTapa al Prat, la ruta més gastronòmica del Baix Llobregat amb el Pollastre Pota Blava com a protagonista

El nou curs gastronòmic al Prat de Llobregat arrenca amb el QuintoTapa Pota...

dimarts, 19 setembre, 2023 - 12:00

Nova convocatòria del projecte Niu Incubadora Social per donar suport a iniciatives i idees emprenedores en l'àmbit de l'economia solidària al Prat

El projecte Niu Incubadora Social llança una nova convocatòria per donar...