Esteu aquí

Els premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo premien els millors projectes empresarials de 2020 i 2021

L’acte de lliurament es converteix en un aparador de l’emprenedoria pratenca i en un emotiu homenatge a la regidora traspassada Marta Mayordomo

divendres, 4 febrer, 2022 - 10:00

El passat 3 de febrer es va celebrar la 14a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, que reconeixen els millors projectes empresarials pratencs. L’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la cerimònia, a la qual van assistir unes 150 persones. Aquesta edició dels premis va ser especial per dos motius. En primer lloc, suposaven la seva represa després que el 2021 es cancel·lessin per la pandèmia, motiu pel qual ahir també es van premiar els projectes de 2020. En segon lloc, prenien el nom de la regidora Marta Mayordomo per honorar la seva memòria i posar en valor el seu compromís en l’àmbit econòmic del Prat.

La cerimònia va començar amb la interpretació de tres cançons del grup britànic The Cure, uns dels favorits de la regidora Mayordomo. A continuació, va prendre la paraula el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, que va concloure el seu discurs amb unes paraules de record per la seva companya traspassada el desembre de 2020.

 

Projectes premiats i mencions especials

El restaurant l’Àpat va guanyar el premi a millor projecte en l’àmbit de comerç i/o turisme de l’any 2020. En aquesta categoria van rebre mencions especials Lola’s Brunch, Do-Jo Escola de Taekwondo i Maracuyá. La regidora de Comerç i Turisme, Marina García, va ser l’encarregada d’entregar aquest premi.

El premi al millor projecte d’economia social i cooperativa de 2020, lliurat per l’alcalde, Lluís Mijoler, va ser per la distribuïdora Rodaprat. L’Aquelarre va rebre menció especial.

L’empresa d’instal·lació de plaques solars SolarPrat va guanyar el premi al millor projecte empresarial de 2020, que va entregar Moreno. En aquesta categoria les mencions especials van ser per Sanro the Barber, Thelprat Magazine i Team Block 3D.

Visioprat va aconseguir el premi a millor projecte en l’àmbit del comerç i/o turisme de 2021, que també va lliurar García. Diana Farmer, el Taller i Padelcrack van obtenir mencions especials.

Tot seguit, Moreno va entregar el premi a millor projecte d’economia social i cooperativa de 2021 al Festival Esperanzah. Ser qui vull ser va rebre menció especial en aquesta categoria.

El darrer guardó, millor idea empresarial de 2021, va premiar Pa’lo Shanti. Les mencions especials van ser per Reedufisió, Rafaela Logopeda i Kiamis.

 

Millors plans d’empresa de l’alumnat del PFI-PTT

Durant la cerimònia, també es van concedir diplomes als millors plans d’empresa elaborats per alumnat del programa de Transició Escola-Treball (PFI-PTT) del Prat. Es tracta d’un programa de formació i inserció que es realitza a l’institut Illa dels Banyols i que potencia actituds positives envers la cultura emprenedora, la creativitat i el treball en equip.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...

divendres, 24 novembre, 2023 - 08:30

La Doctora Gemma Tribó, guanyadora del premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2023

El guardó, que enguany s’entrega a títol pòstum, es lliura en el marc de la...
Fundació CARES a Mas Blau

dijous, 23 novembre, 2023 - 14:00

Fundació CARES inaugura un nou magatzem de 5.000 m² al Prat de Llobregat

La instal·lació, que permetrà augmentar les oportunitats laborals per a...