Esteu aquí

Els Premi Butaca es passegen pel Prat

Diferents propostes escèniques premiades, presents a la programació del Teatre Modern

divendres, 1 desembre, 2017 - 15:15

El passat 27 de novembre es lliuraven els XXIII Premis Butaca, uns premis de teatre escollits pels propis espectadors.

De les propostes que el Teatre Modern ha acollit durant el 2017,  vuit han estat nominades i tres han obtingut el premi en alguna de les categories que anualment es premien en aquesta convocatòria que aplega i centra l’atenció del món del teatre.

Dues de les propostes premiades, han format part del cicle #DijousTeatre del Teatre Modern. Fairfly, una obra que aborda la realitat de l’emprenedoria, ha obtingut dos premis butaca, al millor text teatral i al millor espectacle de petit format.  També el passat mes de juny vam tenir l’oportunitat de veure Birdie, una proposta entorn de les migracions a càrrec de la Cia Agrupación Sr. Serrano que ha guanyat el premi a noves dramatúrgies.

El proper 21 de gener passarà pel Prat una altra obra premiada als Butaca, Renard o el llibre de les bèsties, que ha obtingut el premi a millor espectacle per a públic familiar. Una vibrant comèdia musical per a tots els públics, plena de ritme i humor.

A banda d’aquestes obres premiades, d’entre les nominades destaquen altres propostes que han passat per l’escenari del Teatre Modern, com La Treva, Art, Els tres aniversaris o Rhümia.

A partir del mes de febrer, la nova temporada d'arts escèniques a la ciutat ens portarà de nou propotes premiades reconegudes per la crítica, com Othelo (espectacle guanyador dels Premios Teatros del Mundo 2013 a la Millor adaptació, al Millor actor i a la Millor direcció) o La Celestina (premi al Millor espectacle del V Festival Internacional Noches de Moscú 2016 i premi a la Millor actriu del Festival Ciudad de Palencia entre d'altres) 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 22 setembre, 2023 - 12:00

L’edició 2023 del Prat Nocturn dona inici als actes de Festa Major

Més de 1.800 participants reviuen la història del Prat a través d'una...

dijous, 21 setembre, 2023 - 13:30

Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme

Un any més, arriba una nova edició de la Festa Major. Des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu de que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament, sense ...

dijous, 21 setembre, 2023 - 08:45

Tot a punt per a la lliçó inaugural del curs escolar 2023-2024

L’acte se celebrarà el dimecres 27 de setembre al Cèntric