Els pratencs "Universo Acelerado", segons al concurs musical Ampli

TEMES: Cultura

L'Ampli és el concurs de música amplificada del Baix Llobregat i hi han participat 108 formacions (89 de pop rock i 19 de música electrònica) de tot Catalunya.

dimecres, 15 desembre, 2004 - 12:37

El passat divendres es va celebrar la final de l'edició d'enguany de l'Ampli, amb l'actuació dels grups finalistes de la categoria pop rock a la Capsa. Els escollits van interpretar, durant 30 minuts, els temes que lliurament van decidir. A l'acabament de les interpretacions es va fer públic l'ordre final dels guanyadors.

"Spylight", de Tarragona, es va emportar el primer premi, dotat amb 1.500 €. "Universo Acelerado", del Prat de Llobregat, va ser el segon classificat (900 €), mentre que el tercer lloc va recaure en els barcelonins "Nexus" (450 €). Al concert es va poder veure l'actuació dels guanyadors en la categoria de música electrònica, els sabadellencs "Ligne" (1.000 €).

La d'aquest any ha estat la sisena edició de l'Ampli, una convocatòria que ha aconseguit fer-se un forat dins del panorama musical català, i que ha consolidat al Baix Llobregat com a territori de ferma aposta pel recolzament als joves creadors musicals.