Esteu aquí

"Els plaers del Prat", una iniciativa de l'economia social en temps de confinament

Una iniciativa de l'economia social, de la mà de la pagesia local, posa en marxa un projecte per ajudar a donar sortida a un gran volum d’hortalisses, entre elles la Carxofa Prat.

divendres, 17 abril, 2020 - 09:00

La crisi del coronavirus ha provocat que una part important de la collita de Carxofa Prat no tingui sortida a Mercabarna. A més, els restaurants, també habitualment interessats en aquest producte de gran qualitat, aquests dies estan tancats. 

Per fomentar l'aprofitament de la collita de carxofa entre la població del Prat, diverses entitats s'han posat d'acord per engegar la campanya "Els plaers del Prat", que vol distribuir als domicilis bosses de 2 kg. de carxofa al preu solidari de 7 €.  

Es tracta d'una iniciativa impulsada pel projecte social Almaran (especialitzat en el control de qualitat en l'entorn de la logística alimentaria i ubicada al carrer de Primer de Maig), les cooperatives Uikú Coworking del Prat  i la Cooperativa Agrícola del Prat i l'Esplai Sant Pere i Sant Pau, BRITA. Amb la participació de la pagesia local, els impulsors de la iniciativa han obert el lloc web de la campanya "Els plaers del Prat", on es poden fer les comandes. 

Des d'un bon inici, la campanya ha tingut molt bona acollida. Va arrencar dissabte passat i, en menys de 24 hores, va arribar a 100 comandes. Durant aquests primers dies, ha repartit més de 250 kg de Carxofa Prat. 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:30

La Fira Avícola torna al seu format presencial a la Granja de la Ricarda

Avui, s’ha presentat el cartell general de Fira, de la Mostra d’Entitats i l...

dijous, 25 novembre, 2021 - 10:15

S’inaugura una exposició fotogràfica per commemorar el centenari del Mercat Municipal

Es pot visitar del 27 de novembre de 2021 al 28 de febrer de 2022 a l...

dijous, 25 novembre, 2021 - 09:30

S’obre una convocatòria urgent per cobrir vacants d’infermer/a a la residència d’avis municipal Penedès

El 10 de desembre és la data límit per presentar instància