Esteu aquí

Els patis de les escoles, una bona alternativa com a espai d'ús públic a l'estiu

Alguns patis oberts modifiquen l'horari a causa de les activitats d'estiu

dijous, 5 juliol, 2018 - 10:45

Des de fa 12 anys, la nostra ciutat compta amb el projecte Pati Obert, consistent a obrir els patis de les escoles fora de l'horari escolar, concretament en caps de setmana i en períodes de vacances. 

Actualment, doncs, els patis de les escoles estan oberts a famílies, infants i adolescents, perquè hi puguin fer esport i activitats. 

Horaris modificats

A causa de diverses activitats d'estiu que algunes entitats fan als centres educatius, els patis obren al públic només a la tarda, fins a les 22 h. És el cas dels patis de l'Escola del Parc, Josep Tarradellas i Bernat Metge. Trobareu els horaris als taulers d'anuncis que hi ha a la porta d'accés. 

D'altra banda, durant aquest estiu l'Ajuntament instal·larà diferents elements de joc en alguns patis escolars. Quan comencin les obres - la majoria al mes d'agost - es tancarà el servei de pati obert allà on sigui necessari. Un dels patis, el de l'escola Jacint Verdaguer, tancarà abans de l'agost, segurament la setmana vinent.

Hi ha un/a monitor/a, que va passant pels patis fent observacions d’ús, prenent estadístiques i intervenint en cas que es produeixi alguna incidència, per garantir el bon ús d'aquests espais. 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 novembre, 2021 - 10:00

Els English workshops, un canvi de mirada cap a l’anglès

Ja estan obertes les inscripcions del 2n trimestre

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat