Esteu aquí

Els músics de Diables del Prat tornen al concurs de percussió

Després de guanyar l'edició de 2008, els músics tornen a prendre part del Concurs de percussió de Barcelona

dijous, 25 juny, 2009 - 15:00

El proper 27 de juny tindrà lloc a Barcelona el IV concurs de percussió de Barcelona. Un esdeveniment anual en què grups de percussió d'arreu de Catalunya opten a guanyar el premi a la categoria lliure i/o la tradicional del món del foc.

 

L'any 2007, el primer en presentar-se van quedar segons mentre que l'any passat, la Colla de Músics de Diables del Prat va ser-ne la guanyadora amb un tema propi que havien creat per l'esdeveniment. La Colla va néixer el setembre de 1995 i està formada per joves de 12 a 19 anys que assagen cada dissabte. 

 

En l'edició de 2009 tornen a prendre part per l'emoció i la descàrrega d'adrenalina que suposa participar en el concurs i, tot i haver preparat també un tema per aquest any, diuen presentar-se sense la seguretat que tenien amb el tema amb què guanyaren l'edició de 2008.

 

Molta Sort!

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...