Esteu aquí

Els músics de Diables del Prat a concurs

El proper diumenge prendranpart del 1er concurs de tabals organitzat a l'Hospitalet

dijous, 3 juny, 2010 - 15:45

La Colla de Músics de Diables del Prat estan agafant afició a presentar-se a concursos de percussió i tabals que es realitzen arreu de Catalunya i l'experiència els és positiva perquè mai tornen de buit.

Després de ser premiats en les tres darreres edicions del Concurs de Percussió de Barcelona, enguany es presenten a un nou concurs de Tabals. La Kabronada Musikal és un concurs organitzat per la Colla de diables Kabra de l'Hospitalet que, en el marc de cel·lebracions del seu desè aniversari, han organitzat aquest concurs.

La trobada i el concurs de tabals es farà el proper 5 de juny. La fase eliminatòria es farà en cercavila des del Parc de les Planes a partir de les 17h. mentre que la final "estàtica" dels grups finalistes es farà a les 19 hores al Parc de la Serp. Un cop lliurats els premis, dos concerts tancaran l'acte.

A més de desitjar-los sort, esperem poder donar el proper dilluns la notícia d'un nou premi per a aquesta activa Colla de Músics de Diables del Prat. 

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 16:00

Tornem a fer vida a la Palmira

Ens retrobem amb entitats, veins i veïnes durant el mes de juliol

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...